Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: بارگذاری نهاده‌های دامی نیمایی بر روی سامانه بازارگاه انجام شده و نهاده‌ها در دسترس دامداران و مرغداران قرار دارد.

به گزارش  وزارت جهاد کشاورزی‌، «سید جواد ساداتی‌نژاد» در حاشیه نشست وبیناری هماهنگی پرداخت تسهیلات به مرغداران، دامداران و در طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها افزود: یکی از بخش‌های مهم در راستای اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها، بخش تولید در صنعت دام و طیور و حوزه غذا است که امروز آخرین نشست هماهنگی بین بخش‌های مختلف را در سراسر کشور داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: تامین سرمایه در گردش برای دامداران و مرغداران از دیگر مسائل مهم برای ما است که در این راستا از امروز تا پایان طرح، کارگروه مشترکی بین معاونت بازرگانی و بانک کشاورزی تشکیل شده و روند ثبت متقاضیان به بیش از ۲ هزار نفر رسیده است.

وی تصریح‌کرد: بانک کشاورزی هم در شعب منتخب خود کار را به صورت سه شیفت پیگیری خواهد کرد تا مشکلات سرمایه در گردش به سرعت برطرف شود.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه‌داد: طبق بخشنامه بانک مرکزی، مصوبه سران سه قوه و مجوز هیات دولت، این تسهیلات در سه بخش ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد سود تخصیص می‌یابد که ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای این کار در نظر گرفته شده است.

ساداتی نژاد افزود: همه موانع برای دریافت تسهیلات معلق شده است تا به سهولت کار به پیش برود.

وی اضافه‌کرد: دامداران و مرغداران بر روی سامانه بازارگاه ۵۰ درصد از نهاده را از طریق تسهیلات دریافت می‌کنند و ۵۰ درصد باقی مانده، هم به صورت واریز نقدی و هم به صورت توافق با فروشنده قابل اجرا است.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: بارگذاری نهاده‌های دامی نیمایی بر روی سامانه بازارگاه انجام شده و نهاده در دسترس دامداران و مرغداران قرار دارد و افراد می‌توانند بر اساس سهمیه نهاده دریافت کنند، این فرایند ادامه خواهد داشت و هیچ نگرانی بابت سرمایه در گردش وجود ندارد.

وی با اشاره به خرید تضمینی مرغ و تخم‌مرغ در صورت مازاد تولید، عنوان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام کشور در صورت مازاد تولید آمادگی خرید دارد، بر این اساس جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

ساداتی‌نژاد با بیان این که مرغداران برای جوجه‌ریزی نگرانی نداشته باشند، ادامه‌داد: شرکت پشتیبانی امور دام با مرغداران عقد قرارداد خواهد کرد و مرغ تولیدی از تولیدکنندگان خریداری خواهد شد.

وی افزود: در تولید شیر هم اگر مازاد تولید احتمالی به وجود آید، با همکاری شرکت‌های خصوصی لبنی شیر مازاد از اقصی نقاط کشور جمع آوری و خریداری خواهد شد، همچنین تعاون روستایی هم برای این امر تجهیز شده است.

وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد با اهتمام مرغداران، دامداران، شیلات و دامداران روستایی و عشایری این طرح به نحو مطلوب انجام شود.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دامداران و مرغداران وزیر جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران