Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهادکشاورزی گفت: وزارت جهادکشاورزی درصدد تامین نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان است و برای همین تولیدکنندگان هیچ نگرانی‌ از این بابت نداشته باشند.

مجید حسنی مقدم در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با بیان اینکه سامانه بازارگاه نهاده‌های کشاورزی از نیمه دوم سال 13۹۸ با عرضه نهاده کنجاله سویا آغاز به کار کرد، گفت: بعد از آن جو وارد سامانه شد و اواخر خرداد ۱۴۰۰ نیز نهاده ذرت به این سامانه اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سامانه بازارگاه یک بستر الکترونیکی است که به منظور شفاف سازی، مدیریت، نظارت بر فرآیند عرضه و توزیع نهاده‌ها طراحی شده و تاکنون نیز در راستای دستیبابی به اهداف خود موفق بوده است. اگر هم دراین مسیر مشکلی ایجاد شد با کمک همه فعالان زنجیره از تولیدکنندگان تا مصرف‌کنندگان آنها را برطرف کردیم.

سرپرست دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهادکشاورزی اضافه کرد: از زمان آغاز به کار این سامانه که حدود ۲۵هزار عضو فعال دارد تا کنون ۳۳ میلیون تن نهاده عرضه شده و بیش از ۲۴۲ هزار معامله ثبت شده است. سال گذشته نیز حدود ۱۷ میلیون تن نهاده در این بازارگاه عرضه شد.

وی در ادامه گفت: سال ۱۴۰۱ مباحثی مانند تغییر نرخ ارز و افزایش قیمت‌جهانی نهاده‌ها به دلیل درگیری روسیه و اوکراین مطرح شد که البته اجازه ندادیم خللی در این سامانه ایجاد شود. شرکت پشتیبانی امور دام برای کمک به تنظیم بازار ورود کرد و نهاده‌ها را به خوبی توزیع کرد و این نهاده‌ها نیز همچنان در حال توزیع است.

به گفته وی نهاده‌های واحدهای مرغ گوشتی و تخم گذار تا پایان فروردین ماه تامین و عرضه شده است و این وعده را می دهیم که تا حد ممکن نهاده تامین و توزیع کنیم.

وی با اشاره به اینکه وزارت جهادکشاورزی دغدغه تولید و بازار را دارد و تمام تلاشش را برای حل مشکلات انجام می‌دهد، گفت: در روزها و هفته‌های آینده حتما نهاده‌ به روال قبل شارژ می‌شود و تولیدکنندگان نگرانی‌ و دغدغه‌ای از این بابت نداشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نهاده دامی ، مرغداری ، دامداری ، وزارت جهاد کشاورزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نهاده دامی مرغداری دامداری وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهادکشاورزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟

وضعیت بارش‌ها در برخی از نقاط کشور از جمله تهران بسیار نگران کننده است!

به گزارش تازه‌نیوز، تهران از جمله شهر‌هایی است که با متوسط بارش ۵۰ ساله فاصله زیادی دارد و ما نتواستیم به میزان بارش‌های نرمال برسیم. اگر هم به این میزان برسیم آمار مصرف در تهران بسیار بالا و نگران‌کننده است و در روز‌های گذشته ۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که عددی بسیار بالاست.

تامین این میزان آب به بیش از یک میلیارد مترمکعب منابع آبی نیاز دارد که این بارش‌ها و حتی بارش‌های بیشتر هم نمی‌توانند این عدد را تامین کنند. در گذشته ۳۰ درصد منابع آب شرب تهران از منابع زیرزمینی و ۷۰ درصد از منابع آب سطحی تامین می‌شد، اما امروز این عدد برعکس شده و ۷۰ درصد آب شرب تهران از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود و ۳۰ درصد از منابع آب سطحی.»

دیگر خبرها

  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت