Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: حدود یک ماه و نیم است که مشکل تامین نهاده وجود دارد و سامانه بازارگاه به طور قطره چکانی شارژ می شود.

به گزارش قدس آنلاین، حبیب اسدالله نژاد در پاسخ به این سوال که وضعیت تامین خوراک طیور در پایان سال ۱۴۰۰و روزهای آغازین ۱۴۰۱ به چه صورت بوده است؟ گفت: متاسفانه وضعیت تامین نهاده ها در شرایط مناسبی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برخی از واحدهای مرغداری بیش از ۵۰روز است که از سامانه بازارگاه نهاده خریداری کرده‌اند ولی هنوز به دستشان نرسیده‌است و برخی هم هنوز موفق به خرید نشده‌اند. وی ادامه داد:بخشی از این قصور مربوط به معاونت بازرگانی وزارت جهادکشاورزی و دستگاه های مربوطه است. بخشی دیگر مربوط به تجار و بازرگانان است. آنها مدعی هستند که ارز برای واردات نهاده تخصیص داده نشده  یا ارز تخصیص داده  شده ولی کارمزد آن پرداخت نشده است. همچنین در برخی موارد نیز گفته می شود که مجوز خروج از گمرک صادر نشده است و تنها کسی که در این میان آسیب می‌بیند مرغدار است. مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: تمام موارد ذکر شده دلیل نمی شود که واحدهای مرغداری  هنوز بعد از۵۰ روزی که از خرید نهاده‌شان می گذرد، این اقلام به دستش نرسیده باشد. وی در ادامه گفت: بسیاری از مرغداری‌ها نیز مرغ هایشان آماده تحویل است ولی چون هنوز سهمیه نهاده دولتی خود را دریافت نکرده‌اند امکان تحویل ندارند، زیرا در صورت فروش مرغ سهمیه هایشان از بین می رود که البته سهمیه برخی از مرغداران بعد از ۴۵ روز حذف شده و این سهمیه ها باید به هرشکل ممکن برگردد و حق مرغدار به‌واسطه عدم تامین کافی نهاده ها توسط دولت به هیچ وجه نباید ضایع شود. اسدالله نژاد با بیان اینکه یک ماه و نیم است که مشکل تامین نهاده وجود دارد و سامانه بازارگاه به طور قطره چکانی  شارژ می شود، گفت: عملکردها در دو ماه پایانی سال در تامین و توزیع نهاده ها واقعا نامناسب بود و آسیب روحی و مالی بسیاری به مرغداران وارد کرد، انتهای پیام منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نهاده دامی سامانه بازارگاه مرغداري نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها

تصاویر منتشره از سری آیفون ۱۶ چیدمان دوربین و طراحی قاب پشتی گوشی‌ها را به‌نمایش می‌گذارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یک وب‌سایت فرانسوی تصاویر قالب‌های منتسب‌به سری آیفون ۱۶ را فاش کرده است که چیدمان عمودی دوربین‌ها در آیفون ۱۶ و آیفون ۱۶ پلاس را تأیید می‌کند. در تصاویر می‌توانیم حلقه‌ی بزرگ شارژ MagSafe را نیز ببینیم.

مگ‌سیف اولین‌بار با سری آیفون ۱۲ به گوشی‌های اپل راه یافت و شارژ آیفون را راحت‌تر از قبل کرد. سیستم مگ‌سیف به حلقه‌ای از آهن‌ربا و سیم‌پیچ نیاز دارد. ظاهراً اپل در نسل جدید گوشی آیفون ضخامت این حلقه را کمتر کرده است.حلقه‌ی شارژ MagSafe در آیفون ۱۶ پرو باریک‌تر شده است.

سری جدید آیفون بی‌شک با تمام شارژرهای مگ‌سیف و Qi۲ سازگار خواهد بود. ساختار عمودی دوربین‌های آیفون ۱۶ و آیفون ۱۶ پلاس احتمالاً به این گوشی‌ها امکان ضبط ویدئوهای سه‌بعدی را می‌دهد.

فعلاً تاریخ رونمایی و قیمت گوشی‌های جدید اپل اعلام نشده، اگر این شرکت به سنت خود پایبند باشد احتمالاً اواخر تابستان شاهد رونمایی از آیفون‌های جدید خواهیم بود.

کد خبر 750535

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • نیروهای مسلح تا آخرین قطره خون خود پای آرمان های شهدا ایستاده اند
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد